Glaswerken

D-Glassworkx verzorgt alle soorten glaswerken op maat. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas op maat voor nieuwbouw of voor renovatiewerken. 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende glaswerken waarvoor je op ons beroep kan doen. Wij werken zowel voor particulieren als in onderaanneming. 

Glazen Deuren

Een glazen deur zorgt voor een klassevolle ruimte die afgewerkt is. Het creëert ook meer licht in de ruimte. Bij D-Glassworkx wordt de deur op maat gemaakt en heb je vrijheid in je materiaalkeuze.

Glazen Wanden

Glazen wanden zorgen ervoor dat de ruimte meer klasse uitstraalt en dat ze afgewerkt lijkt. Met een glazen wand creëer je een groter ruimtegevoel. Je zorgt voor meer licht in de ruimte en meer openheid.

Glazen Douchewanden

Een glazen deur zorgt voor een klassevolle ruimte die afgewerkt is. Het creëert ook meer licht in de ruimte. Bij D-Glassworkx wordt de deur op maat gemaakt en heb je vrijheid in je materiaalkeuze.

Glazen Achterwanden en spatwanden

In de keuken kan je voortaan kiezen voor een glazen spatwand. Dat is een originele en duurzame manier om je keuken een luxueuze en strakke uitstraling te geven. De wandbeglazing in keukens biedt dan ook heel veel voordelen.

Glazen Balustrades

Naast glazen deuren en glazen wanden verzorgen wij ook glazen balustrades. Zowel voor binnen als voor buiten. Balustrades en trapleuningen verhogen de veiligheid, maar D-Glassworkx zorgt er ook voor dat ze mooi en modern ogen en op maat gemaakt zijn.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas wordt tegenwoordig vooral toegepast in moderne interieurs of om de woning groter te laten lijken. De drie glasplaten en de lagen taaie folie die erin verwerkt worden, zorgen voor een veilige, creatieve en verfrissende manier om een gevoel van extra ruimte en licht in de woning te creëren.

Spiegels op maat

D-Glassworkx stelt je in staat om zelf je spiegels op maat te creëren. Het maakt niet uit welke vorm of kleur je kiest, of het voor de badkamer of woonkamer is, wij laten je creatie werkelijkheid worden.

Glazen Werkblad of tafelblad op maat

Een glazen werkblad of tafelblad oogt zeer strak en modern. Het is verkrijgbaar in tal van kleuren en glassoorten waardoor je het perfect kan afstemmen op de gewenste stijl. Het is 100% waterdicht en zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Glas vervangen

Glasbreuk is nooit leuk en zorgt vaak voor heel wat ongemakken. Daarom helpen wij je zo snel mogelijk om het gebroken glas vakkundig te vervangen.
Ook het vervangen van enkel glas door dubbel glas in bestaande ramen hoort tot onze taken.

Glazen wanden met fotoprint

Ontdek onze unieke, speciale glazen wanden. Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en met jouw eigen foto of tekst, volledig volgens jouw ontwerp.

Heb je een project waarbij we je kunnen helpen?

Wij komen bij je langs om je project en je specifieke wensen te bespreken.

Je kan beroep doen op onze jarenlange ervaring. We adviseren je bij het kiezen van het juiste soort glas en met het technisch en esthetisch ontwerp.

We meten meteen alles correct op zodat we je een sluitende offerte kunnen bezorgen.