Over D-Glassworkx

Waarom kiezen voor D-Glassworkx

Kevin Daem, zaakvoerder van D-Glassworkx, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de glassector. Sinds 2016 werkt hij als zelfstandig specialist en verzorgt hij alle glaswerken, van ontwerp tot plaatsing, voor particulieren en als aannemer in onderaanneming.

Altijd Beschikbaar

Ook buiten de kantooruren zijn wij beschikbaar voor noodgevallen. Contacteer ons 24/7 bij glasbreuk en wij helpen je meteen uit de nood.

Eerlijke Prijzen

Door onze nauwe samenwerking met glasfabrikanten, zonder tussenpersonen, hebben we de beste prijzen. En daar laten wij onze klanten mee van profiteren.

Gespecialiseerd Vakmanschap

Door de vele jaren ervaring weten wij perfect welke glassoorten wel en niet toepasbaar zijn voor bepaalde toepassingen. Zo adviseren wij het gebruik van glas met een speciale coating om kalkaanslag te vermijden. Uiteraard worden nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd.

Gepersonaliseerde Offerte

Kevin komt steeds ter plaatse kijken en bespreekt jouw wensen en vereisten. Hij meet meteen alles op om een gepersonaliseerde en correcte offerte te kunnen opmaken, zonder verrassingen achteraf.

Wat klanten over ons zeggen

Het persoonlijk contact met Kevin vind ik een pluspunt. Snelle reactie op mail en/of telefoon. Bij vragen kan u er steeds terecht. Geen vraag is te raar. De manier van plaatsing, is heel professioneel. Kevin is een echte vakman die weet waar hij het over heeft …

Snelle levering, perfect op maat. De twee douchewanden voor het doe-het-zelf-project pasten perfect. Bij levering kreeg ik van Kevin een vakkundige uitleg over hoe ik de douchewanden het beste kon monteren.

Christian Pické