Steel look deuren en wanden

Is je woning aan een renovatie toe? Of moet je beslissen wat je in je nieuwbouw wil? Wil je een combinatie van stijlen? Dan kunnen wij je helpen met onze steel look deuren en wanden.

Wil je een authentieke look creëren? Of verkies je toch liever iets modern? Of je wil een mix van de twee? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze steel look deuren en wanden bieden je een mix van verschillende stijlen. Van modern naar authentiek en tijdloos klassiek. Deze deuren en wanden zijn een combinatie van een zeer fijn profiel, maar tegelijk een elegant profiel. Daarnaast hebben ze alle voordelen van aluminium en hebben ze de uitstraling van een robuust stalen frame. Kortom, de ideale mix die jij zoekt.

Voordelen van steel look deuren en wanden

Naast een combinatie van verschillende stijlen, hebben steel look deuren en wanden ook nog andere voordelen. Wij sommen ze even voor je op, zodat je helemaal overtuigd bent van deze deuren en wanden.

  • Allereerst hebben ze alle comfort van aluminium. Ze zijn onder andere sterk en licht om te hanteren.
  • Deze deuren en wanden zijn niet enkel slijtvast, maar ook kleurvast. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren beschikbaar.
  • Omdat deze deuren zo veelzijdig zijn, is het heel eenvoudig om er je eigen stijl in te steken. Wil je stoer? Wil je landelijk of liever modern? Het is allemaal mogelijk. De onderverdelingen in aluminium worden bovenop het glas aangebracht. Je kan het design dus volledig naar wens ontwerpen.
  • De steel look deuren en wanden zorgen er ook voor dat jouw interieur niet enkel ruimer lijkt, maar ze laten ook veel lichtinval binnen.
  • Naast de verschillende kleuren heb je ook de keuze uit verschillende soorten glas. Zo kan je kiezen tussen doorschijnend glas of mat glas.
  • Ook bij de profielen heb je keuze. Je kan kiezen voor een minimalistische look met slanke profielen. Of je kan ook gaan voor volle en brede profielen.
  • Deze deuren en wanden zijn ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze worden voorzien van een poedercoating. Deze coating gaat roest en vervorming tegen.
  • Ook voor scharnieren en deurgrepen heb je de keuze. De steellook deuren kunnen beschikken over scharnieren, een vloerveer maar ze kunnen ook pivoteren. Je kan ze dus naar twee kanten draaien. Deze deuren kunnen ook over een pompsysteem beschikken. Dit zorgt ervoor dat ze automatisch dichtgaan. Daarnaast kan je ook kiezen voor schuifdeuren of schuifwanden. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden: enkele schuifdeur, dubbele schuifdeur op 1 rail, dubbele schuifdeur op 2 rails, meerdelige schuifdeur of een schuifdeur in combinatie met een vaste wand. De schuifdeuren schuiven langs de wand, dus je hebt hier geen ruimteverlies. Dit kan je wel hebben bij pivoterende deuren. Maar wanneer je graag akoestische en/of thermische afsluiting wil, kan je beter opteren voor de pivoterende versie. Deze deuren hebben een ideale isolatie. Wat de deurgrepen betreft, kan je kiezen tussen horizontale en verticale deurgrepen. De deurgrepen die het meeste succes hebben, zijn de verticale deurgrepen.
  • Deze deuren zijn budgetvriendelijker dan smeedijzeren deuren, aangezien het een imitatie van een stalen deur is.
  • Tenslotte kunnen steel look deuren en wanden toegepast worden in zowel nieuwbouw als renovatie. De deuren kunnen ook aangebracht worden bovenop vloerverwarming. Deze deuren en wanden zijn een echte blikvanger in je ruimte. Bovendien zijn ze ook tijdloos, dus je kan er jaren van genieten.

Je ziet het, steel look deuren en wanden zijn niet enkel mooi in je ruimte, ze hebben ook tal van voordelen. Dus, twijfel niet langer. Ga voor de woning van je dromen met onze steellook deuren en wanden. Zij worden de eyecatcher in jouw woning. Aarzel alvast niet om ons te contacteren voor vragen of advies.

Wij helpen je graag verder.